04 / 05 / 2024

Yalova imar problemi

Yalova imar problemi

Yalova'da 6 aydır süren imar meselesi çözüme kavuştu. Yalova'da geçici 4. madde ite binaların mevcut alanın yüzde 40'na oturtulması, kap alı çıkma ve çatı piyesi sınırlaması getirilmesi kargaşaya sebep olmuştu.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

ÖİB'den 6 ilde imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Aydın, İstanbul, Kocaeli, Muğla ve Yalova'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Beykoz'un imar problemi çözülecek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beykoz Belediye başkan adayı olan Murat Aydın, “İstanbul’un incisi olarak adlandırılan Beykoz biraz tozlanmış. Biz imardan istihdama yapacağımız yatırımlarla ilçeyi yeniden partalacağız” dedi

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

Yalova'da imar barışından 1.914 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova’da bin 914 kişinin imar barışından faydalanmak için başvuruda bulunduğu ifade etti...

İmar barışının sağlayacağı faydalar neler?

İmar barışı ile imar ve ruhsat problemi olan yapılar kayıt altına alınıyor. Peki kentsel dönüşüme ciddi bir kaynak yaratan İmar barışının sağlayacağı faydalar neler?

Yalova imar problemi Haberi

Yalova imar problemi

Yalova'da 6 aydır süren imar meselesi çözüme kavuştu. Yalova'da geçici 4. madde ite binaların mevcut alanın yüzde 40'na oturtulması, kap alı çıkma ve çatı piyesi sınırlaması getirilmesi kargaşaya sebep olmuştu. Yalova'da yaklaşık 6 aydır inşaat ruhsatı verilemiyordu. Konuyla ilgili çözüm arayan Yalova Belediye Meclisi Çevre Komisyonu üyeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Dairesi Genel Müdürlüğünde görüşmeler...