27 / 04 / 2024

yalova kirazlı arsa

yalova kirazlı arsa

Yalova İcra Dairesi tarafından Yalova'nın Merkez ilçesi Kirazlı Köyü'nde bulunan 6.489,01 metrelare arsanın satışı 2 milyon 595 bin 604 TL 'ye hale edilecek.

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde 10 adet arsa ve zeytinlik satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova ve Aydın'da yer alan arsa ve zeytinlikler satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Şubat ve 1 Mart'ta yapılacak.

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

yalova kirazlı arsa Haberi

yalova kirazlı arsa

T.C. YALOVA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2014/20510 ESAS


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri :TAPU KAYDI Yalova ili merkez ilçesi Kirazlı köyü Disbudaklık mevkii

6.489,01 m2 yözölcümlü 150 ada 3 parsel sayılı Arsa vasıflı taşınmaz HALİ HAZIR DURUMU

Yalova ili Kirazlı köyü 150 ada 3 numaralı parsel üzerinde her hangi bir yapının bulunmadığı görülmüştür Taşınmaz Yalova merkeze yakın , Kirazlı sanayi sitesine yakın her türlü alt ve üst yapı hizmetinden faydalanmaktadır parselin çevresinde hazır beton üretim tesisleri ile yeni yapılaşmalar bulunmakta.


Adresi : Kirazlı köyü sınırları içersinde Yalova

Yüzölçümü : 6.489,01 m2

Arsa Payı : Tam

imar Durumu :Yalova ili kirazlı köyü 150 ada 3 numaralı parselin bulunduğu alanın

1/1000 ölçekli uygulama imar planında sanayi alanı yapılaşma şartlarında emsal 0,60...