07 / 05 / 2024

Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları

Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları

Yalova Marmara Vizyon Evleri projesi toplam 5 bin 750 metrekare inşa alanına sahip. Projedeki dairelerin Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yalova Marmara Vizyon Evleri!

Yalova Marmara Vizyon Evleri projesinde toplam 7 bloktan oluşuyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Marmara Vizyon Yapı imzasıyla yükseliyor.

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Yalova Terma City'de sona yaklaşıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırım ile Yalova'da hayata geçirilen ve alanında Marmara'nın en büyüğü olan Yalova Terma City projesinde sona gelindi. 

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Mega projeler Yalova'nın değerini arttırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ahmet Durmuş'un gerçekleştirdiği araştırma ile kamu tarafından ihale edilen ve Marmara Bölgesi'nin çehresini değiştirecek mega projelerin merkezinde kalan Yalova ili mercek altına alınıyor.

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları Haberi

Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları

Marmara Vizyon Yapı imzasıyla yükselen Yalova Marmara Vizyon Evleri projesinde toplam 60 adet daire bulunuyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Yalova Marmara Vizyon Evleri projesinde yer alan daireler  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projedeki dairelerin Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Yalova Marmara Vizyon Evleri proje içerisinde sosyal seçenek olarak güvenlik, otopark, fitness salonu, site toplantı odası, site içi oturma alanları gibi alternatifler bulunuyor.


Yalova Marmara Vizyon Evleri projesi inşa alanı toplam 5 bin 750 metrekare olarak belirlendi. Projede 3 bin 450 metrekaresi yeşile ve doğaya ayrıldı.


Yalova Marmara Vizyon Evleri daire fiyatları!

2+1 dairelerde 290 bin TL, 

3+1 dairelerde 380 bin TL 

giriş katlarda ise 340 bin TL olarak belirlendi. 


Yalova Marmara Vizyon Evleri iletişim

Telefon: 90 226 814 57 93

Adres:...