28 / 04 / 2024

Yalova park projeleri

Yalova park projeleri

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Yalova'ya botanik park projesi için düğmeye basıldı!

Yalova’nın Koru Belediyesi, beldeye botanik park yapacak. 10 bin metrekare alana yapılacak dev projede binlerce bitki türü yer alacak.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Yalova park projeleri Haberi

Yalova park projeleri

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak. Ülke çapında ki ilk satranç parkı ise Yalova’da açılacak. Yalova’nın merkezinde bulunan Deprem Anıtı’nda alana kurulan Türkiye’nin ilk satranç parkının açılışı 11 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’da yapılacak.


Milliyet 

Bu haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açıldı. Yalova Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından açılan parka, ilk uluslararası ustası Nevzat Süer'in adı verildi.Törende konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, ilk kez Yalova'da açılan satranç parkının diğer belediyelere de örnek olmasını ve 81 ilin tamamında bu parkların olmasını temenni ettiklerini belirterek, "Federasyon olarak bizden sonraki nesillere aklın gücüyle kalkınmış bir gelecek bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya ve daha nice hayatları güzelleştirmeye devam...