30 / 04 / 2024

Yalova Termal Palaceın ilk etabı açıldı

Yalova Termal Palaceın ilk etabı açıldı

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

İki ilde 10 adet arsa ve zeytinlik satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova ve Aydın'da yer alan arsa ve zeytinlikler satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Şubat ve 1 Mart'ta yapılacak.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

100 kişiye soruldu: Depreme hazır mıyız?

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara’dan 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Yalova Termal Palaceın ilk etabı açıldı Haberi

Yalova Termal Palaceın ilk etabı açıldı

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı. 


Hisseli gayrimenkul olarak tapularını teslim alan hisseli gayrimenkul yatırımcıları; 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olarak 37 metrekareden başlayıp 223 metrekareye kadar büyüyen ünitelerde termal tatil yapacak. Projenin tamamlanması ile beraber Yalova'nın konaklama kapasitesini üçe katlayacak olan Yalova Thermal Palace, ek yataklarla 2 bin 200 yatak kapasiteli. 


İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden projenin ikinci ve üçüncü etabının 2016 yılının son çeyreğinde faaliyete geçmesi hedefleniyor. 


Yalova Thermal Palace, tamamlandığında otel ve sağlık birimleri etabı, 750 odası, kral daireleri ve başkanlık suitiyle 50 bin metrekare arazi üzerinde 5...