05 / 05 / 2024

Yalova Tonami Meydanı

Yalova Tonami Meydanı

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Tonami Meydanı'nda kavşak projesi kapsamındaki çalışmaların yüzde 60'ının tamamlandığını söyledi.

Yalova Tonami Meydanı'na köprülü kavşak yapılacak!

CHP'li Yalova Belediyesi'ne bağlı ekipler, dün sabah erken saatlerde köprülü kavşak inşaatı nedeniyle Tonami Meydanı'ndaki 158 ağacı kesti. Yalova Platformu ağaçların kesilmesine tepki gösterdi..

3. Yalova Gayrimenkul Fuarı 4 Ağustos'ta başlıyor!

Bu yıl 3. düzenlenecek Yalova Gayrimenkul Fuarı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, ilkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği, 37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz'da başlayacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getirecek olan Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz 2016 günü saat 10:00 ile 18:00 arası başlayacak. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek fuar 3 gün sürecek.

Tonami Köprülü Kavşağı Mayıs'ta açılacak!

Yalova’da YAFA İnşaat tarafından tamamlanan ve ikinci etap çalışmalarına başlanan Tonami Meydanı’ndaki köprülü kavşağın düzenlemelerinin Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova'da yatırım bekleniyor!

Vefa Salman, Tonami Meydanı’nda yapımı süren köprülü kavşak için ağaç kesilmesini eleştirenlere böyle yanıt verdi ve ekledi, ''Ağaçları rant için değil hayat kurtarmak için kestik. Ben çevre düşmanı biri değilim'' dedi.

Yalova Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak Kasım'da açılacak!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı bildirildi. Akdağ, “Ekiplerimiz projenin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını fedakarca sürdürüyor” dedi.

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını açıyor. Fuar 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaklaşık 40 katılımcı firmanın yer aldığı fuar da Yalova'nın gayrimenkul projelerinin tanıtımı sağlanacak.

Yalova Tonami Meydanı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Tonami Meydanı'nda kavşak projesi kapsamındaki çalışmaların yüzde 60'ının tamamlandığını söyledi.

Arap-Türk gayrimenkul zirvesi Yalova'da 14 Ağustos'ta başlayacak!

JNR fuarcılık tarafından düzenlenen Arap-Türk gayrimenkul zirvesi fuarı Yalova Cumhuriyet meydanında 14,15,16 Ağustos 2015'te gerçekleşecek.

Yalova Tonami Meydanı Haberi

Yalova Tonami Meydanı

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Tonami Meydanı'ndaki kavşak projesi kapsamındaki çalışmaların yüzde 60'mın tamamlandığını bildirdi. 


Kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Koç, çalışmalar kapsamında belediye yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca Çınarcık yoluna yapılan üniversite kavşağının da yapımının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Koç, 2 ay içerisinde çevre düzenlemesi ile birlikte kavşağı bitirmeyi planladıklarını da ifade etti. Üniversitenin açılmasına kadar kavşağın bitmiş olacağını söyleyen Koç, "15 Eylül tarihine kadar o yolu açacağız" diye konuştu. 


'Yüzde 60'ı tamamlandı'

 Proje üzerinde tünel inşaatının da bulunduğunu belirten Koç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "11, 12 metre bu tünellerden su gelmektedir. Biz tünelin içerisine 2 tane çökertme havuzu yaptık; dışarılardakinden hariç. Yoğun olduğu için denize bir miktar suyu bulandıracak kadar su gidiyor. Ama o suyun...