15 / 05 / 2024

yalova yeni liman

yalova yeni liman

İstanbul trafiğinin rahatlatılması maksadıyla İDO tarafından Ambarlı-Topçular arasında yapılacak olan RO-RO taşımacılığına yönelik çalışmalar başladı.

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

yalova yeni liman Haberi

yalova yeni liman

İstanbul trafiğinin rahatlatılması maksadıyla İDO tarafından Ambarlı-Topçular arasında yapılacak olan RO-RO taşımacılığına yönelik çalışmalar başladı.


RO-RO gemilerinin yanaşacağı iskele için gerekli plan değişiklikleri yapılarak onaylandı. Konuyla ilgili Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yalova RO-RO Terminali A.Ş. tarafından hazırlattırılarak Yalova Valiliği’ne gönderilen plan değişikliği talebi Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğünce değerlendirildi. RO-RO limanı Çiftlikköy’ün Taşköprü beldesinin Denizçalı köyüne yapılacak. Plan değişikliği onaylandı"...