10 / 05 / 2024

Yalova yolunda kentsel dönüşüm

Yalova yolunda kentsel dönüşüm

Recep Altepe, yeni dönemde Sıcaksu ve Yalova yolunda kentsel dönüşümün başlayacağını, hayvanat bahçesinin daha da gelişip zenginleşeceğini, parklara büyük ağaçlar dikerek yeşillendirme çalışmalarına önem verdiklerini belirtti...

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Konteyner kent kuruldu! 

Yalova'yı olası büyük ölçekli depremlere hazırlıklı hale getirmek için çalışmalarını sürdüren belediye, 718 konutun inşa edileceği mahallede 60 konteynerden oluşan barınma alanı kurdu. 

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm için adım atıldı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Akdeniz'imizin modern bir kent haline dönüşmesi yolunda yapacağımız çalışmaları, önceliklerimizi ortaya koyduk ve bu çerçevede Barış ve Bahçe mahallelerimizde bir kentsel dönüşüme başlama kararı aldık" dedi.

Yalova'da 10 hektar alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek!

Murat Kurum, Yalova'da "10 hektarlık alanda yaklaşık 587 hak sahibinin bulunduğu alana ilişkin bir dönüşüm projesi geliştiriyoruz.İster yerinde, ister bedeli karşılığında zemin artı 3'ü, 4'ü geçmeyecek" dedi...

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Gaziantep kentsel dönüşüm toplantısı 27 Şubat'ta!

Gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük 8’inci şehri olmasının yanı sıra kültür ve gastronomi başkenti de olan Gaziantep, kentsel dönüşüm konusunda da iddialı şehirlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Yalova'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

YTSO 12. Meslek Grubu Komitesi ile Yalova Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şubesi personelleri, kentsel dönüşüm konulu toplantı düzenledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Yalova Bağlarbaşı'nın çehresi dönüşümle değişecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Yalova Roman Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm onaylandı!

Yalova Belediyesi, Roman Mahallesi olarak adlandırılan alanla ilgili yapmış olduğu kentsel dönüşüm planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandığını bildirdi.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Yalova yolunda kentsel dönüşüm Haberi

Yalova yolunda kentsel dönüşüm


'Farkımız icraatlarımız' sloganı ile yeni dönemde yapacakları projeleri açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni kanunla kırsal alanda, tarihi eserler konusunda büyükşehirin yetkilerinin artırıldığını belirtirken, sahiller ve sağlık ile şehir polisinin de belediyelere devredilmesini istedi. 


Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında Bursa halkıyla birlikte vizyonlarını belirlediklerini kaydeden Altepe, "Bölgesinde öncü lider bir kent oluşturacağız. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu fırsatları, imkanları en güzel şekilde değerlendirelim. Turizm yolundaki hedeflerimize yürüyelim. Bursa bir sahil şehri. Sahiller baştan başa düzenlenip turizme kazandırılacak. İlçe sahillerinin hepsi yatırım bekliyor. Uluabat Eko Kent projesi hayata geçirilecek. İznik Gölü canlandırılacak, her türlü aktiviteler yapılacak." dedi. 


ÇİN'DEN DAHA UCUZ 


Timsah Arena'nın bitme aşamasına yaklaştığına dikkat çeken Altepe, Velodrom'u şehre kazandıracaklarını, dünyada ve...