11 / 05 / 2024

yan yatan bina yıkıldımı

yan yatan bina yıkıldımı

Gaziosmanpaşa’da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri büyük ölçüde tamamladı. Akşam saatlerinde başlayan yıkım işlemlerinin günün aydınlanmasıyla büyük ölçüde bittiği gözlendi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Yaşlı ve engelli aylıkları peş peşe hesaplara yattı! Şimdi siz de kontrol edin! İşte yatan tutarlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir son dakika açıklamasında bulundu. Yaşlı ve engelli aylıkları peş peşe hesaplara yattı! Şimdi siz de kontrol edin! İşte yatan tutarlar...

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Evde bakım maaşları ödeniyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan iller! Hemen 25 Ağustos listesine bakın!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 25 Ağustos 2022 evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatar? İşte 25 Ağustos 2022 evde bakım maaşı yatan şehirler...

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Apartman sakinleri inanamadı!  Bina duvarsız kaldı... 'Duvarı çalmışlar'

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın yanındaki bina ile ortak duvarı kullandığı ortaya çıktı. Yıkımı yapılan evin yanındaki binanın bir cephesi duvarsız kaldı. Apartman sakinleri yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

yan yatan bina yıkıldımı Haberi

yan yatan bina yıkıldımı

Gaziosmanpaşa'da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından dün akşam 21.30 sıralarında başlamıştı. Sabah saat 06.30 sıralarına kadar devam eden yıkım işlemleri yaklaşık 9 saat sürdü. Günün aydınlanmasıyla beraber yıkılan binanın enkazı ortaya çıktı. Tamamına yakını yıkılan binanın yıkım işlemlerinin bugünde devam edeceği öğrenildi. Polis ekiplerinin de gün boyu binanın bulunduğu sokak ve binanın çevresinde bekledikleri...