18 / 05 / 2024

yanarak ölen 5 yaşındaki çocuk

yanarak ölen 5 yaşındaki çocuk

Alınan bilgiye göre, Öğütlü köyünde Sebahat Tutuk'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, evde tek başına olan 5 yaşındaki Seval Nur Tutuk, yanarak yaşamını yitirdi...

İzmir'in 2.5 yıllık deprem çalışması tamam: Yeni fay hattı tespit edildi!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, 30 Ekim 2020 tarihindeki Sisam Depremi'nden en çok etkilenen Bornova Havzası'nda birçok üniversiteden bilim insanın katılımıyla 2,5 senedir sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve yeni fay hattına dikkat çekti. İşte o açıklama...

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' kampanyasında son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Yarısı Bizden Kampanyası'nda başvuruların bitmesine son 5 gün kaldı.

47.5 milyar lira hangi sektörlere gitti?

2022 yılı Ağustos ayında teşvik belgeli yatırımlar geçen yılın üzerine çıktı. Belge sayısı yüzde 39 artarak bin 261’e, öngörülen sabit yatırım ise yüzde 82 artarak 47.5 milyar Türk Lirasına oldu. Öte yandan öngörülen istihdam ise yüzde toplamda 15 artarak toplamda 32 bin 148’e yükseldi.

Bebek Bezi ürünlerine KDV indirimi! İşte ŞOK, MİGROS, Carrefoursa, A101 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülen temel ihtiyaç KDV indirimi 1 Nisan itibariyle etiketlere yansıdı. Peki bebek bezi ürünlerinde de uygulanacak KDV indirimi etiket fiyatlarına yansıdı mı? İşte 5 Nisan 2022 MİGROS, ŞOK, Carrefoursa, A101 fiyat listesi!

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin'e yönelik Muğla'da yürütülen operasyon kapsamında önceki gözaltına alınan 5 kişi çıkarılan mahkemede serbest bırakıldı.

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı: 5 tutuklu!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan bir kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başka kişilere sattığı ileri sürülen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Avcılar'da 5 bin konut dönüşecek!

Avcılar Belediye Başkanı, Turan Hançerli  ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 5 bin konutun dönüşüme girdiğini söyledi.

yanarak ölen 5 yaşındaki çocuk Haberi

yanarak ölen 5 yaşındaki çocuk


Adıyaman'ın Tut ilçesinde bir evde çıkan yangında 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Öğütlü köyünde Sebahat Tutuk'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, evde tek başına olan 5 yaşındaki Seval Nur Tutuk, yanarak yaşamını yitirdi.


Yangın, çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Tutuk'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna...