16 / 05 / 2024

yanardağ ev satışa çıkarıldı

yanardağ ev satışa çıkarıldı

750 bin dolara satışa çıkarılan ev, California'da yanardağ üzerinde bulunuyor. Alıcısının çıkması ise merakla bekleniyor

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood’daki malikanesini 3.8 milyon dolara yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, ünlü oyuncu evini istediği fiyata satsa da İstanbul'da bulunan bazı semtlerdeki evleri bile alamaz.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Ev almak isteyene müjde! Kampanyalı bütçeye uygun 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları açıklandı! Fiyatlar 336 bin 900 TL...

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı bütçeye uygun 2+1, 3+1 prefabrik evler 336 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

Boş evlere vergi geliyor: Vergi ödemek istemeyenler evlerini satışa çıkarıyor! 

Boş evlerden vergi alınmasına ilişkin açıklamalar ev sahiplerini tedirgin etti. Hem vergi ödemek istemeyen hem de kiralamaya sıcak bakmayanlar konutlarını satışa sunmaya başladı. İşte ayrıntılar...

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

yanardağ ev satışa çıkarıldı Haberi

yanardağ ev satışa çıkarıldı


ABD Newberry Springs'te yanardağ tepesine yapılan ev 750 bin dolardan satışa çıkarıldı. 360 derece muhteşem manzarası olan ve 60 dönümlük alanda bulunan ev tam da yanardağ ağzında yer alıyor. Bu sebeple alıcı çıkacak mı çıkmayacak mı merakla beleniyor.


Söz konusu ev, Mimar Harold J. Bissner Jr. tarafından 1968'de inşa edildi ve şimdiki sahibi Huell Howser tarafından satışa çıkarıldı. Aktif halde olmasa da neticede bir yanardağ üzerinde bulunduğu için evin talep edilen fiyatı bulup bulmayacağı...