01 / 10 / 2024

yandex trafik haritası

yandex trafik haritası

İstanbul'un trafiğini analiz eden Yandex; sürücülerin, 2012 ve 2013 Ekim aylarında şehrin kenar semtlerini şehir merkezine bağlayan en önemli cadde ve sokaklardan arabayla geçmeleri için gereken süreleri araştırdı...

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün haritası Yandex.Navigasyon'da!

Türkiye’de milyonlarca sürücünün tercihi olan Yandex.Navigasyon, sürekli güncellenen haritası ve varmak istenilen noktaya mümkün en kısa sürede ulaştıran güzergahlarla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yandex.Haritalar yenilendi!

Yandex.Haritalar, adres aramaktan rota oluşturmaya, günün istenilen bir saatindeki trafik bilgisine bakmaktan Panoramalar ile sanal gezintiler yapmaya kadar daha da geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

İstanbul'da trafik yoğunluğunun sebebi yeni konut projeleri!

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

Ankara'nın emlak haritası çıkarıldı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak-Eylül 2014 yılı trafik verileri!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak - Eylül 2014 yılı trafik verilerini yayınladı.

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Sarıyer'de trafik sorunu görüşüldü!

Sarıyer Belediye Başkanlığında Trafik Komisyonu ve Balıkçılık- Su Ürünleri Komisyonu olmak üzere 2 toplantı düzenlendi. Yetkililer Sarıyer' de trafik sorununu ve Balıkçılık konusunu masaya yatırdı...

AKM için güncel yol haritası belirlenecek!

AKM alanı için düzenlenen akademik toplantılar ve öncesinde yapılan çalıştaylar kapsamında Çevre Bakanlığının alanla ilgili çalışmalarına altlık teşkil edecek güncel bir yol haritası oluşturulacak, kamuoyu ve akademisyenlerle paylaşılacak.

AKM’nin geleceği için yol haritası hazırlanacak!

Ankara ’ daki Atatürk Kültür Merkezi ( AKM) alanı için düzenlenen çalıştay ve akademik toplantılar tamamlandı. Bu kapsamda AKM’nin geleceği için yol haritası hazırlanacak.

Beşiktaş - Boğaz Köprüsü yönünde kaza! Trafik durdu!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

PAGEV çöpsüz denizler için yol haritası çiziyor!

Avrupa Birliği tarafından yürütülen projeleri Türkiye’ye taşıyan PAGEV işbirliği ile TÜDAV tarafından düzenlenen "Deniz Çöpleri Ulusal Forumu"nda ‘ Çöpsüz denizler ’ için yol haritası çizildi.

Yandex'ten İzmir'e özel trafik sıkışıklığı endeksi!

Türkiye'ye özel servisleriyle beğeni toplayan internet şirketi Yandex, sahip olduğu teknoloji ile İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmirliler için de "trafik sıkışıklığı endeksi" hizmetini sunmaya başladı.

yandex trafik haritası Haberi

yandex trafik haritası


İstanbul'un trafiğini analiz eden Yandex; Sürücülerin İstanbul’daki yollardan ortalama geçiş sürelerini haritaya aktardı.


İstanbul'un trafiğini analiz eden Yandex; sürücülerin, 2012 ve 2013 Ekim aylarında şehrin kenar semtlerini şehir merkezine bağlayan en önemli cadde ve sokaklardan arabayla geçmeleri için gereken süreleri araştırarak İstanbul’daki yollardan ortalama geçiş sürelerini haritaya aktardı ve bir yıl içerisinde trafik yoğunluğunun ne kadar değiştiğini kullanıcıların dikkatine sundu. Araştırılan yol kesitlerinden elde edilen verilere göre; Ekim 2013’teki arabayla geçişler, Ekim 2012 ile karşılaştırıldığında sabahları yüzde 17 ve akşamları yüzde 12 daha fazla zaman gerektiğini belirledi. 


REKOR 2 EKİM'DE


Yağışlı günlerde trafik genellikle daha yoğun olduğuna göre, araştırılan dönemde 2 Ekim Çarşamba günü şiddetli yağışlar nedeniyle trafik ortalaması 6.2 dereceyi aşan İstanbul’da trafik yoğunluğu, akşam üzeri en fazla 9 derece düzeyine...