28 / 04 / 2024

yangın algılama sistemleri

yangın algılama sistemleri

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Hyatt Regency Ataköy'e entegre çözümler sunuldu!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıma özelliğine sahip Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün yangın algılama sistemi, acil anons sistemi, kartlı geçiş sistemi ve IPCCTV sistemi kurulumları Ateksis tarafından hayata geçirildi.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Binalardaki duman alarmı gece yangınlarındaki ölüm oranını azaltıyor!

Haluk Yanık, 12-13 Kasım 2015 tarihlerinde Wow Convention Center’da düzenlenen “IV. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi”nin açılış konferansında konutlarda yangın algılama ve uyarı sistemlerini işledi.

Konak Tüneli'nin eksikleri tamamlandı mı?

Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, geçen 25 Mayıs’ta hizmete açtığı Konak Tüneli’nde havalandırma, haberleşme, yangın algılama ve ihbar, trafik kontrol, anons sistemlerindeki eksiklikler 2 aydır tamamlanamadı.

yangın algılama sistemleri Haberi

yangın algılama sistemleri

Avrupa yakasının en güzide Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Ateksis ’in gerçekleştirdiği bu yapılanma projesini, Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.


Conrad İstanbul hakkında bilgi alabilir miyiz?

1992 yılında Avrupa yakasında kurulan otelimiz, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına sahip beş yıldızlı bir hizmet sunuyor. Toplam 551 boğaz manzaralı odamız mevcut ve hepsi tamamen yenilenmiş durumda. Otelimiz yakın zamanda yenilendi ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Otelde yaklaşık 3,5 yıldır Teknik Servis Müdürü olarak görev yapıyorum. 

Ateksis ile yürüttüğünüz çalışmalardan bahseder misiniz?

Ateksis ile yangın algılama ve anons sistemleriyle alakalı çalışmalar yapıyoruz. Yatak katlarının yangın algılama sistemleri bitirildi. Kalan bölgelerde yerel olarak çalıştığımız için oteli üç bölüme ayırdık. Otelin...