16 / 05 / 2024

yangın söndürücü maddeler tebliği

yangın söndürücü maddeler tebliği

Yangından korunma - yangın söndürücü maddeler - tozlar için özellikler ile ilgili tebliğ 18 Ekim 2012 tarihinde 28445 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yangından korunma tebliği hükümleri...

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

ABD'de koronavirüs dolandırıcılığı! Dolandırıcılar paralarla Türkiye’den ev aldı!

ABD Adalet Bakanlığı 48 kişinin koronavirüs salgını sürecinde açlıkla mücadele programlarında dolandırıcılık yaptığını belirledi. Dolandırıcıların paralarla Türkiye’den ev aldığı ifade edildi...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi'nde yangın çıktı!

Ümraniye'de inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde çıkan yangın söndürüldü...

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

yangın söndürücü maddeler tebliği Haberi

yangın söndürücü maddeler tebliği

Yangından korunma tebliği!

Yangından korunma - yangın söndürücü maddeler - tozlar için özellikler ile ilgili tebliğ 18 Ekim 2012 tarihinde 28445 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Tebliğ kapsamında, Ticarette Tağşişin Men'i ve İhracatın Murakabesi ve Korunması Hakkında Kanun ile 18/11/1960 tarihli ve 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununa dayanılarak hazırlandı.


TEBLİĞ

YANGINDAN KORUNMA-YANGIN SÖNDÜRÜCÜ MADDELER-TOZLAR İÇİN ÖZELLİKLER (SINIF D TOZLAR HARİÇ) İLE İLGİLİ TEBLİĞ


(TS EN 615) (TEBLİĞ NO: MSG-MS-2012/26)


MADDE 1 – (1) Bu Tebliğ, 3/6/2011 tarihli ve 635 sayılı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, 10/6/1930 tarihli ve 1705 sayılı Ticarette Tağşişin Men'i ve İhracatın Murakabesi ve Korunması Hakkında Kanun ile 18/11/1960 tarihli ve 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununa dayanılarak hazırlanmıştır.


MADDE 2 – (1) 13/2/2001...