15 / 05 / 2024

Yansıtma faturası

Yansıtma faturası

İş sağlığı ve güvenliği destekleri; İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin desteklenmesi hakkında tebliğ kapsamında açıklanıyor. Peki iş sağlığı ve güvenliği destekleri nelerdir? Destek nasıl temin edilir? İşte yanıtı..

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarını (Home Box Office) HBO'da kullanıcılarına sunduğu hizmete yansıtma kararı aldı. Bu karar en çokta dizi ve film izleyenleri üzdü. Peki güncel abonelik fiyatı ne kadar?

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!

Herhangi bir şarj aletini prizde takılı bıraktığınızda elektrik faturasına ne kadar etki ettiğini merak ediyorsanız yanıtı haberimizde…

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Rusya Ukrayna savaşının faturası Türkiye'ye mi kesilecek?

Dünya Gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, Rusya Ukrayna gerilimi git gide artarkeb savaşın faturasının Türkiye'ye nasıl yansıyacağını anlattı. Aktaş, "Savaşın ekonomiye faturası marttan itibaren çıkacak" başlıklı yazısında "Rusya-Ukrayna savaşının Türkiye ekonomisinde yaratacağı sıkıntıların öyle birkaç

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Faberss Etiler’de açıldı!

Lapis, opal, agat, ametist gibi taşların güzelliğini ve büyüsünü mekanlara yansıtma hedefiyle yola çıkan Faberss’in açılışı geçtiğimiz akşam aralarında birçok ünlü simanın da katılımı ile Etiler’de gerçekleştirildi.

Merkezi ısıtma sistemi faturasını kim öder?

Merkezi ısıtma sistemi bulunan binalarda kullanılması zorunlu olan ısı pay ölçer sistemi için maliklerin yöneticilere başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, merkezi ısıtma sistemi faturasını kim öder?

Doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz zammına ilişkin olarak, "Sanayicimize ve vatandaşımıza bu maliyetleri yansıtma niyetinde değiliz" dedi.

TOKİ Alaca Konutları'nde geleneksel mimariyi ön planda tutuyor!

TOKİ, şehirlerin kültürel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle hayata geçirdiği yerel mimari uygulamalarından bir diğeri de Çorum-Alaca’da inşa edilecek.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e 86 mahalle konseptli konut!

TOKİ Yozgat'ın Saraykent ilçesi'nde "mahalle" konseptli 86 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı açıklamada, şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle hareket ettiklerini söyledi.

TOKİ ilk Yerel Mimari Uygulama Projesi'ni tamamladı!

Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle TOKİ tarafından ilk kez “Yerel Mimari Uygulama” adıyla geliştirilen ve 923 konuttan oluşan Nevşehir Ürgüp Sosyal Konutları projesi tamamlandı.

TOKİ’nin ilk yerel kenti hazır!

Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle TOKİ tarafından “Yerel Mimari Uygulama” adıyla geliştirilen projelerin ilki tamamladı. Ürgüp Sosyal Konutları toplam 923 konuttan oluşuyor.

Yansıtma faturası Haberi

Yansıtma faturası

İş sağlığı ve güvenliği destekleri!

Tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerine sahip işverenler, iş sağlığı ve güvenliği desteğinden yararlanmak için işyerlerinin tescil edildiği ünitelere ek-1’de belirtilen başvuru formu ile müracaat ederler. 


Aynı işverenin Türkiye genelinde birden fazla tescilli işyerinin bulunması halinde müracaat, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri başvuru formunda ayrı ayrı belirtilmek suretiyle işverenin merkez işyerinin tescilli olduğu ünitelere yapılır.


Başvuru formunda tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için ayrı ayrı olacak şekilde destekten yararlanmak istenilen işyerlerine ait işyeri sicil numaraları ile ödemenin yapılacağı banka hesap numarası (IBAN) belirtilir.


İşverenin başvurusunda belirttiği işyerlerinin dışında, Türkiye genelinde aynı işverene ait diğer işyerleri de tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için ayrı ayrı tespit edilerek, iş...