03 / 05 / 2024

Yap Gör İnşaat nerede

Yap Gör İnşaat nerede

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

İskanı alınmamış ve kat irtifakı bulunmayan yapılardaki daireler halk arasında arsa tapulu olarak geçer. Peki, eviniz tapuda arsa görünüyorsa ne yapmanız gerekir? İşte detaylar…

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Savaş tarafından kuruldu.

Moody's Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.

Moody's: İnşaat sektöründe görünüm negatife döndü!

Moody's, küresel inşaat sektörü için görünümün negatife döndüğünü açıkladı. İnşaat sektörü için görünüm 2017'den beri ilk kez negatife döndü...

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Fitch Türk bankalarının görünümünü yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada 20 Türk bankasının görünümlerinin durağana yükseltildiği bildirildi.

Yap Gör İnşaat nerede Haberi

Yap Gör İnşaat nerede

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, kum,çakıl,mıcır,,çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley v.b.,boya, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin,,,nalburiye, malzemelerinin toptan ve parekende olarak ) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek...