05 / 05 / 2024

yapı fıarları ne zaman

yapı fıarları ne zaman

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Hesaplara her ay 1250 TL yatıyor: Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yapılacak, yapıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına destek ödemesi yapılıyor. Peki, ağustos ayı ödemeleri yapıldı mı, ne zaman yapılacak? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Jaguar F-Type ne kadar? Kaç TL? 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık ve eşsiz duruşuyla her açıdan kendine çekebilen Jaguar F-TYPE'ın fiyatları resmen açıklandı. Jaguar'ın sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay için büyük bir göç planlanıyor. Jaguar F-TYPE'ın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Jaguar F-TYPE ne kadar? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Şık ve eşsiz duruşuyla her açıdan kendine çekebilen Jaguar F-TYPE'ın fiyatları resmen açıklandı. Jaguar'ın sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay için büyük bir göç planlanıyor. Jaguar F-TYPE'ın fiyatı ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihli fiyat listesi...

Beklenen İntibak Yasası ile ne kadar zam yapılacak? 2000 sonrası emekli olanlar için önemli detay…

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar için yapılması beklenen intibak yasası, bu tarihten önce emekli olanlarla aradaki maaş farkı adaletsizliğini gidermek amacıyla yapılacak. Peki ne kadar zam yapılması bekleniyor?

SSK ve BAĞ-KUR emekli maaş zam oranı belli oldu! Zamlı maaşların ödemeleri nasıl ne zaman yapılacak?

Türkiye'de 13,6 milyon kişi SSK ve BAĞ-KUR'dan emekli maaşı alıyor. Yapılan araştırmalar her 100 kişiden 72'sinin emekli olduktan sonra bile iş aradığını ortaya koydu. Peki emekli memur ve işçilerin maaşlarına Temmuz 2022'de ne kadar zam yapıldı, ödemeler ne zaman yapılacak işte detaylar..

Çiftçilere yapılandırma müjdesi! Başvurular ne zaman?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara yapılandırma müjdesi verdi. Peki bu yapılandırmadan kimler yararlanacak? Söz konusu yapılandırma ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Riskli yapı tespit edilirse ne olur?

Kentsel dönüşüme girmek isteyen bina sakinleri riskli yapı sürecini merak ediyor. Peki, riskli yapı tespit edilirse ne olur? Kentsel dönüşüm süreci nasıl işler?

yapı fıarları ne zaman Haberi

yapı fıarları ne zaman

İlkleriyle sektöre yön veren Prefabrik Yapı A.Ş., dev hangar konstrüksiyonları ve 8 katlı hafif çelik yapıları ile geniş ürün yelpazesini sektör profesyonelleri ile buluşturacak.


Hekim Holding şirketlerinden, sektörünün teknolojik öncülüğünü üstlenen Prefabrik Yapı A.Ş., 37. Yapı Fuarı’nda ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri ile bir araya gelecek. 6-10 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak fuarda Prefabrik Yapı A.Ş., sektöre yön veren yeni ürünlerini sergileyecek. Prefabrik Yapı A.Ş., Yapı Fuarı’nda 11A Salonu’nda, 551-561 standında depo ve hangar yapılarının konstrüksiyonları ve 8 katlı hafif çelik yapıları fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.


Türkiye’de bir ilk: 8 katlı hafif çelik yapı


Hazır yapı sektörünün yükselen trendlerinden çok katlı yapılar, fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı olacak. Prefabrik Yapı A.Ş., fuarda Türkiye’de bir ilk olan 8 katlı yapılar hakkında sektör profesyonellerini...