04 / 05 / 2024

Yapı Fuarında çatı tanıtımları

Yapı Fuarında çatı tanıtımları

Çatı sektörü, kentsel dönüşüm, enerji verimliliği gibi uygulamalarla yukarı yönlü ivme kazanıyor. Çatı sektörü, 2014 yılını bir önceki yıla göre daha durağan yaşasa da, büyümesini sürdürdü.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Mesh Bar 42'nci Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Dijital Mühendislik, Oliptek markasıyla birlikte lanse ettiği Mesh Bar ürününü 42'nci Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standta sergiliyor.

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İMSAD, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da!

Yenilikçi ürünleriyle yapı fuarında boy gösteren Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan “Sektör ve ülke olarak performansa dayalı, katma değeri yüksek ürünlere odaklanmak zorundayız” diyor..

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Yapı Fuarında çatı tanıtımları Haberi

Yapı Fuarında çatı tanıtımları

Büyüme performansımızın Bu yıl da süreceğini öngörüyoruz. Çatı sektörünün bu yıl yaklaşık yüzde 6 büyüyeceğini öngörüyoruz. Sektörel büyüme için işbirliklerine ve bilgi alışverişlerine de önem veriyoruz. Bu açıdan önemli gördüğümüz 38'inci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'un, yapı dünyasının tüm paydaşlarını bir araya getirerek, sektörel gelişmemize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Türkiye çatı kaplama pazarında yaklaşık bin 500 firma faaliyet gösteriyor. Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklüğü bulunan Türkiye çatı sektörü, global pazarın yüzde 1.3'ünden fazlasını oluşturuyor. Bu payı artırmak ve gelecekte global pazardaki konumumuzu güçlendirmek, öncelikli hedeflerimiz arasında bulunuyor. Dünya çatı kaplamaları sektörünü değerlendirdiğimizde, nihai çatı kaplama malzemeleri 2012 yılında 72 müyar doların üzerinde bir ciroya ulaştı ve çatıyı oluşturan tüm bileşenlerle birlikte 200 milyar doların üzerinde bir pazar oluştu. 72 müyar dolarlık pazarın...