05 / 05 / 2024

Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk

Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk

Maltepe Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Kentsel Dönüşüm Projelerinde Bina Enerji Verimliliği ve Finansman Modelleri” konulu bir çalıştay düzenlendi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır? sorusudur. İşte detaylar!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!

Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk Haberi

Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, İmar ve Şehircilik Müdürü Haydar Battal, Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk, Avrupa İmar Kalkınma Bankası’nca desteklenen TuRREFF programının yetkilisi Güliz Örnek, MATAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ekmekcioğlu, Mimarlar Odası Maltepe Şube Başkanı Esin Köymen, İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Müdürü Fehmi Cem Eyüpoğlu, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.


“DEPREM DEĞİL, BİNA ÖLDÜRÜR”

İki oturum halinde gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, çalıştayın içeriği ve belediyenin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra, “Yakın tarihimize bakarsak 1999 yılında bir deprem oldu, bu depreme yenik düştük ve gördük ki aslında bina stoklarımız oldukça çürük. Deprem sonrasında şöyle bir söz ortaya çıktı: ‘Deprem değil, bina öldürür.’ Bu çok doğru...