13 / 05 / 2024

Yapı Laboratuvar Binası

Yapı Laboratuvar Binası

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çakır tarafından kuruldu.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Resmen açıklandı! O proje kapsamında hane başı 4500 TL verilecek! Hemen bakın!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar tarafından uzun süredir yapılan uyarılar sonunda dikkate alındı. 2019’da hayata geçirilen bina tespit çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe, İSTON’un Yapı Laboratuvarı’nda düzenl

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Yapı Laboratuvar Binası Haberi

Yapı Laboratuvar Binası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Boğaziçi Üniversitesi arasında yapı laboratuvarı kurulması için protokol imzalandı. 30 Eylül 2020 tarihinde düzenlenen ihalenin sonucu, 9 Kasım 2020 tarihinde açıklandı.

Sözcü'de yer alan habere göre; sonuca göre laboratuvarın ihalesini, 13 milyon 173 bin TL'ye Ufuk Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Şirketi kazandı. Boğaziçi Üniversitesi'nin firma ile imzaladığı sözleşmeye göre, ihale kapsamındaki işler, 29 Aralık 2021 tarihine kadar bitirilecek. Yaklaşık 3 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılacak olan laboratuvar 2 bloktan oluşacak; bir bodrum olmak üzere 5 katlı inşa edilecek. Kurulacak laboratuvara, “Yapı Laboratuvar Binası” ismi verildi. 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İBB ve Boğaziçi Üniversitesi'nin imza atarak çalışmaya başladığı protokolle, İstanbul'un çoklu tehlikelere dayanıklı bir kent olmasının planlandığını belirtti. İstanbul'da yaşayan her bireyin olası afetlerden korunabilmesinde...