23 / 07 / 2024

Yapı malzemelesi tasarımı

Yapı malzemelesi tasarımı

Endüstri 4.0 sonrası inşaat sektörünün otomasyona daha yatkın olacağını söyleyen Cemal Akça’ya göre, inşaat malzemelerinin geliştirilmesinde ve tasarım kararlarının verilmesinde yapay zekâ önemli bir noktaya gelecek...

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Duran ve Ekrem Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Arca Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gence Karaaslan ve Serdar Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye beddeli ile Alev Bulut ve Nurcan Köse tarafından kuruldu.

Mnb Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnb Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Bulut tarafından kuruldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Irmk Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmk Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yapı malzemelesi tasarımı Haberi

Yapı malzemelesi tasarımı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 2'nci Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Cemal Akça, yapay zekânın inşaat sektöründe planlama, proje yönetimi, risk yönetimi ve güvenlik alanlarında daha çok kullanılabileceğini söyledi. Planlama ve risk yönetimi için ülkemizde de kullanılmaya başlanan BİM (Yapı Bilgi Sistemi) uygulamalarının yapay zekâ için uygun örnek olabileceğini belirten Akça, yapay zekâ ile inşaat sektöründeki iş kazalarının önlenebileceğini de ifade etti.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Dünyada yapılan araştırmalara göre inşaat sektörünün ölüm riski açısından diğer tüm sektörlere göre beş kat daha tehlikeli olduğunu aktaran Akça, bu noktada Suffolk firmasının  iş yeri güvenliğini ön plana alan yapay zekâ sisteminin önemine değindi. Akça, yapay zekâ tekniklerinin mühendislik çalışmalarında daha çok optimizasyon için kullanılmakta olduğunu ve diğer klasik yöntemlere göre daha iyi...