26 / 05 / 2024

Yapı Türk yeni projesi Suvadisi

Yapı Türk yeni projesi Suvadisi

Mersinli inşaat firması Yapı Türk, bu yıl yeni projesi Suvadisi'nin inşaatına başladı. Proje 4+1 48 daire ve 4 adet dükkandan oluşuyor. Projenin iki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor...

Fitch'den Türkiye için yeni rapor: Türk tahvil piyasası canlandı!

Fitch Türkiye için yeni raporunu duyurdu. Raporda, "Türk tahvil piyasası yatırımcıların risk iştahının iyileşmesiyle canlandı, sukuk ihraçları arttı" değerlendirmesi yapıldı.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Merkez Bankası az önce duyurdu! Türk lirası için yeni hamle!

Türkiye’de mevduat sahiplerini Türk lirasına yönlendirmek için teşvik edici adımlar peş peşe atılıyor. İşte bunlardan biri daha Merkez Bankası’nın yaptığı duyuru ile hayata geçiyor. Bu kapsamda 3 aydan daha uzun Türk lirası mevduatlar için zorunlu karşılık oranlarında yeni bir düzenleme yapıldı.

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Türk-İş'ten flaş açıklama!

Son günlerde asgari ücrete ikinci bir zammın yapılması konusu gündeme geldi. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da asgari ücrete zam hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31711 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Türk inşaat şirketlerinin yeni rotası Afrika!

Yapı Merkezi İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arıoğlu, Türk şirketlerinin yeni hedef pazarının Afrika olduğunu, Türk inşaat şirketlerinde Afrika’ya yönelik bir akım başladığını söyledi..

Yapı Türk yeni projesi Suvadisi Haberi

Yapı Türk yeni projesi Suvadisi

Mersinli inşaat firması Yapı Türk, bu yıl yeni projesi Suvadisi'nin inşaatına başladı. Proje 4+1 48 daire ve 4 adet dükkandan oluşuyor. Sıkıntılı bir yılı geride bıraktıklarını ve sektördeki talep daralmasının bu yıl da devam etmesini beklediklerini kaydeden Yapı Türk İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Koral Kurt, tüm sıkıntılara karşın yeni projelere devam edeceklerini vurguladı. 


Geçen yıl Şehr-i Ardıç, Ardıç City, Neoflat ve Loca isimli projelerini bitirdiklerini anlatan Kurt, bu yıl da Neoflat İş Merkezi'ni tamamlayarak Suvadisi'ne başladıklarını belirtti. İki yıl içinde tamamlanması planlanan yeni projelerinin 9,5 dönüm arazi üzerine kurulu olacağını ve 2 bloktan oluşacağını söyleyen Kurt, brüt 220 metrekarelik dairelerin yanı sıra en alt bölümde 4 adet dükkan bulunacağını da bildirdi. Sektöre ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kurt, piyasaların güvensizliği, arsa...