22 / 05 / 2024

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemil Baraner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Büyükçekmece, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Akbuğa tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Döndü Ünal tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemil Baraner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İNŞAAT GRUBU: Yurtiçinde veya yurtdışında kamu ve özel kuruluşlara ait her türlü inşaat ve taahhüt işine girişmek bunlarla ilgili olarak teklif vermek ihalelere girmek hizmet grupları oluşturmak. . Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik  işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş veya belediyelerin açmış oldukları ihaleleri girmek taahhütlerde bulunmak bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olan araç ve vasıtaları almak, kiralamak, kiraya vermek gerektiğinde satmak.   Yurt içinde ve yurt dışında yapı malzemelerinde kullanılan demir, çimento,...