15 / 05 / 2024

Yapıkon Prefabrik adres

Yapıkon Prefabrik adres

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

Prefabrik evlere mayıs kampanyası! 112 metrekare 3+1 prefabrik ev 499 bin TL'ye düştü!

Kısa sürede anahtar teslimi yapılan prefabrik evler mayıs ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? Kampanyalı prefabrik ev fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

131 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun fiyatlarıyla vatandaşların bir numaralı tercihi olmayı başarıyor. Çevre koşulları göz önünde  bulundurularak yapılan prefabrik evlerin alanları farklılık gösterebiliyor. Vatandaşların ilgi odağı olan prefabrik evlerin fiyatları 131 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik evlerin

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Özge Yapı'dan prefabrik yapı hizmeti!

Özge Yapı A.Ş. pandemi döneminde de ürünleriyle öne çıkıyor. Bireysel ihtiyaca yönelik olarak ileri teknoloji ile üretilen prefabrik yapılar haricinde yurt içinde olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde sağlık konteynerleri ve prefabrik hastane ürünleriyle de tercih ediliyor.

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Model House'tan nefes alan ve sağlıklı prefabrik evler!

Sarı çamdan yapılan prefabrik evlerin nefes aldığını ve daha sağlıklı olduğunu belirten Model House Şirket Müdürü Metin Özdemir, 3 santimlik karbonlu strafor ve taş yünü ile panellere izolasyon yaptıklarını aktararak sıcaklık avantajı olduğunu söyledi.

Yapıkon Prefabrik adres Haberi

Yapıkon Prefabrik adres

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Prefabrike Bina ve meskenler yapmak , yaptırmak ve bunları satmak, kiralamak, kiraya vermek 2- Her türlü prefabrike bina imali, sökümü demontaj ve montajını yapmak; ofis ve yük konteynerleri, çelik yapı sistemleri ve uzay çatı sistemleri imalatı ve montajını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 4-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik,...