27 / 05 / 2024

YAPITO Silivri tesisi

YAPITO Silivri tesisi

İstanbul Silivri'ye bağlı Küçüksinekli Köyü'nde YAPITO Yapı Malzemeleri tarafından planlanan YAPITO Maden İşletmeciliği, Klinker Üretimi ve Çimento Öğütme Paketleme Tesisi için 4 Mart 2015 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Silivri'de icradan 51.6 milyon TL'ye satılık süt sağım tesisi!

Silivri 1. İcra Dairesi, İstanbul Silivri'deki Ertan Tarım Hayvancılık'ın süt sağım tesisini satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 51 milyon 690 bin 994 TL olan süt sağım tesisinin ihalesi 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

1997 yılında İstanbul'un en büyük tenis merkezi Silivri'ye yapılacakmış!

1997 yılında İstanbul'un en büyük tenis ve spor merkezi Silivri Karasinan'a yapılacakmış. 25 bin metrekare araziye yayılacak, 14 tenis kortunun bulunacağı spor tesisi tatil köyü gibi yapılacakmış.

1992 yılında Silivri'de 200.000.000 liraya 9.100 metrekare çiftlik arazisi!

Reşat Altın'ın 560 bin 227 liraya satıldığı 1992 yılında, Silivri'de Klassis Golf Club Tesisi'ne yakın 9 bin 100 metrekare arazi 357 adet altın parasına, 200 milyon liraya satılacakmış.

Silivri'de Koza Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı yapılacak!

İstanbul İli Silivri ilçesi sınırları içerisinde Koza Tarım Hayvancılık A.Ş. tarafından yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 14 Nisan 2015'te düzenlenecek.

YAPITO Silivri tesisi için halk toplantısı 4 Mart'ta!

İstanbul Silivri'ye bağlı Küçüksinekli Köyü'nde YAPITO Yapı Malzemeleri tarafından planlanan YAPITO Maden İşletmeciliği, Klinker Üretimi ve Çimento Öğütme Paketleme Tesisi için 4 Mart 2015 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak.

Milli Emlak'tan Şişli ve Silivri'de 39 milyon 234 bin 76 TL'ye satılık 6 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Şişli ve Silivri'de yer alan spor tesisi ve sağlık tesisi imarlı 6 arsayı ihaleye çıkarıyor. İhale; 7 Mayıs'ta yapılacak

Silivri'de 11 milyon liraya atıksu tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'den atıksuların Marmara Denizine girişini engelleyecek arıtma tesislerinin tünel inşaatlarını Silivrilerle birlikte izledi. Silivri'de 11 milyon liraya atıksu tesisi inşa edilecek...

Silivri'de icradan villa ve akaryakıt tesisi 11 milyon 660 binTL!

Silivri Selimpaşa'da 100 metrekare dubleks villa ile 5 bin 150 metrekare alana sahip akaryakıt istasyonu 11 milyon 660 bin TL'ye satılacak...

KİPTAşž Silivri Konutları'nda 2. etap daire kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projeleri kapsamında yapımı gerçekleştirilen Silivri Konutları 2. Etap 75 m ² dairelerin kura çekilişleri aşağıda belirtilen adres ve tarihte gerçekleştirilecek...

Boğaziçi Elektrik Müdürlüğü; elektrik tesisi yaptıracak!

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim şžirketi Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim şžirketi Genel Müdürlüğü; Bayrampaşa ilçesi elektrik  tesisi yapım işini ihaleye çıkardı

YAPITO Silivri tesisi Haberi

YAPITO Silivri tesisi


YAPITO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından; İstanbul Silivri İlçesi, Küçüksinekli Köyü-Kurfallı Köyü Mevkii’nde YAPITO Maden İşletmeciliği, Klinker Üretimi ve Çimento Öğütme Paketleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Planlanan projenin faaliyeti için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.

   

Toplantı Yeri :Büyük Sinekli Mah. Köy Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi :Silivri/İSTANBUL

Toplantı Tarihi :04.03.2015

Toplantı Saati :11:00

Proje Sahibi:

YAPITO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

Tel : (0 212) 220 98 53

Faks : (0 212) 220 98...