29 / 04 / 2024

Yardımcılar Grup Konut Yapı adres

Yardımcılar Grup Konut Yapı adres

Yardımcılar Grup Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Laçin, Şeref Turan, İbrahim Halil Yardımcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi! Son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yıla sayılı günler kala milyonların merakla beklediği, asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi. Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan son dakika açıklaması...

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Yardımcılar Grup Konut Yapı adres Haberi

Yardımcılar Grup Konut Yapı adres


Yardımcılar Grup Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Laçin, Şeref Turan, İbrahim Halil Yardımcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Yardımcılar Grup Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yardımcılar Grup Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Adem Yavuz Caddesi,...