03 / 08 / 2024

yarımada satış fiyatları

yarımada satış fiyatları

Bodrum, Mordoğan, Aliağa ve Kuşadası'ndaki yarımada satışları dudak uçuklatan fiyatlara ulaştı. Turizm ve inşaat firmalarının rağbet ettiği yarımadalardan güneydekilere Rus firmalarının büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

En değerli 4 ada ve 1 yarımada satışa çıktı!

Türkiye'de  toplam değeri 457 milyon lira olan 5 ada ve yarımada internetten satışa çıkarıldı. Adaların büyüklükleri 27 bin metrekare ile 316 bin metrekare arasında değişiyor.

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları!

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. 

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda ön talep zamanı!

Büyükyalı İstanbul projesinin Yarımada Bloğu ilk fiyat avantajıyla satışa açılıyor. Fiyatların 935 bin TL'den başladığı Yarımada Bloğu'nda ön talep toplanıyor. 

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Bahçekent Emlak Konutları'ndaki 188 daire yarın satışta!

Bahçekent Emlak Konutları projesindeki hemen teslim 188 adet daire yarın satışa çıkıyor. Dairelerin fiyatları 179 bin TL ile 506 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Yarımada bölgesinde metrekare fiyatları 20 bin TL'ye çıktı!

Hükümetin ulaşım projeleri ve yerel yönetimlerin yatırımları sonucunda cazibe kazanan ve son yıllarda İstanbullu girişimcilerin gözdesi haline gelen Çeşme, Urla, Seferihisar, Karaburun ve Güzelbahçe ilçelerini kapsayan Yarımada bölgesinde arazi ve konut fiyatları yükselişe geçti.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satış fiyatları!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satış fiyatları 359 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tual Adalar Evleri, 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

Portre Pendik satış fiyatları!

Portre Pendik satış fiyatları 3+1 dairelerde 550 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Portre Pendik projesi 2017'nin ikinci yarısında tamamlanacak...

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları 580 bin liradan başlayarak değişiyor. Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 2018 yılının ilk yarısında teslimler yapılacak...

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni satış fiyatları!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Başvuruları yarın sona eren projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

yarımada satış fiyatları Haberi

yarımada satış fiyatları


Ege kıyılarının gözde tatil bölgeleri Bodrum, Mordoğan, Aliağa ve Kuşadası'ndaki yarımada satışları dudak uçuklatan fiyatlara ulaştı. Turizm ve inşaat firmalarının rağbet ettiği yarımadalardan güneydekilere Rus firmalarının büyük ilgi gösterdiği belirtildi.


İnternetten satılıyor

Satılık yarımadalar Bodrum, Karaburun, Kuşadası'nda yoğunlaştı. Tek veya hisse tapulu olarak satılan yarımadalardan Bodrum'da olanlar ise fiyatlarıyla şaşırttı. Akyarlar Köyü'ndeki satılık yarımada için 65 milyon dolar değer biçildi. Turgutreis'teki diğer bir yarımada ise 57 milyon dolardan satışa çıktı. İnternet üzerinden yapılan satışta, hisse tapulu yarımada için krediye uygun olduğu da belirtildi. Karaburun'da satılığa çıkarılan bir başka yarımada ise bin 600 metrelik sahiliyle dikkat çekti. İlanda pazarlık payının olduğu belirtildiği yarımada için 42 milyon lira istendi. Mordoğan'daki 330 dönüm büyüklüğündeki yarımada ise 15 milyon euroluk fiyatıyla hayalleri süslüyor. Aliağa'daki 750...