29 / 04 / 2024

Yaşam Park Evleri 2 ne zaman teslim ediliyor

Yaşam Park Evleri 2 ne zaman teslim ediliyor

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Yaşam Park Evleri 2 projesi Eskişehir İl'inde yükseliyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Yaşam Park Evleri 2 teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...

Ataşehir Park Yaşam Evleri fiyatları!

Park Yaşam Evleri projesi 895 daire ve 18 villadan meydana geliyor. Park Yaşam Evleri fiyatları 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Malatya Yaşam Parkı hizmete hazır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Yaşam Park Evleri 2 ne zaman teslim ediliyor Haberi

Yaşam Park Evleri 2 ne zaman teslim ediliyor

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 projesi toplam 11 bin 600 metrekare alan üzerinde yer alıyor. 5 blok halinde yükselen projedeki daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 80 daire bulunuyor.


Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 projesi projesi sosyal imkanları açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi alternatifler de bulunuyor. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alan için ayrılıyor.


Yaşam Park Evleri 2 teslim tarihi!

Projedeki daireler Şubat ayında teslim edilmesi planlanırken tapu teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki daireler 330 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 satış ofisi!

Satış Ofisi: Hoşnudiye Mh.732.Sk.No:14/5 Pakun Başak Residence (ESGAZ Yanı)


Eskişehir Yaşam Park Evleri iletişim!

Tel   : (0222) 330 06 06

Web:[email protected] 

Tülay...