06 / 05 / 2024

Yaşam Plus ödeme planı

Yaşam Plus ödeme planı

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi!

Yaşam Plus Bağcılar projesi Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Aydos Country'de yaşam Haziran'da başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde yaşam Haziran ayında başlayacak. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Yaşam Plus'ta Babalar Günü kampanyası!

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Yaşam Plus ödeme planı Haberi

Yaşam Plus ödeme planı

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini teslim etmeye hazırlanıyor. Diztaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Diril, “Yaşam Plus Bağcılar projemizde teslimlere en yakın zamanda başlayacağız. Satışlarımızı büyük ölçüde bitirdik. Stoğumuzdaki sınırlı sayıda daire için de yaza girmişken bir kampanya yapalım dedik. Burada satış ofisimize genelde aileler geldiği için ikna edilen son kişiler de hep ailenin babası oluyor. Bu yüzden değerli babalarımız için Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave % 2” indirim fırsatı sunacağız,” dedi.


Yaşam Plus Bağcılar’daki ticari alanlara değinen Hüseyin Diril, “Projemizin metro istasyonuna yakın oluşu, araç ve insan trafiğinin yoğunluğu nedeniyle yan yana 17 dükkandan oluşan küçük bir meydan AVM...