04 / 05 / 2024

Yaşam Residence Adana fiyatlar

Yaşam Residence Adana fiyatlar

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Adana'da inşaattan düşen kişi yaşamını yitirdi!

merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde inşaat halindeki binadan düşen kişi yaşamını yitirdi.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Konut değil, yaşam alanları inşa edilmeli!

Adana Bölge Gazetesi yazarı Semir Sümbul yazında "Konut değil, yaşam alanları da inşa edilmeli" konusuna değildi. İşte o yazı

Yaşam Residence Adana fiyatlar Haberi

Yaşam Residence Adana fiyatlar


110 adet konuttan meydana gelen Yaşam Residence projesi Adana Çukurova'da yer alıyor. Adana Yaşam Residence projesi Kayabey İnşaat tarafından inşa edildi.


Yaşam Residence Adana projesinde dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Yaşam Residence Adana projesinde banka kredisi kullanarak 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.



Adana Yaşam Residence satılık!


Adana Yaşam Residence satılık dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yaşam Residence projesinde yalnızca 210 metrekarelik 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


7 bin metrekare arsa alanında yükselen Yaşam Residence Adana projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, spor sahaları, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 



Adres : Dr. Sadık Ahmet Blv. 3333 Sk. No:11 (İstikbal mağazası üstü) Çukurova/Adana


Tel : 0532 686 85 87

Web : http://yasamresidence.com/

Gülcihan...