04 / 05 / 2024

Yaşar Adil Gökçadır

Yaşar Adil Gökçadır

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

ŞOK çarşamba gününe yine bomba indirimlerle giriyor! O ürünlerin fiyatını duyanlar şok oldu

İndirimli ürünlerini her hafta müşterilerle buluşturan ŞOK, Bu hafta yayınladığı aktüel ürünlerle yine vatandaşın yüzünü güldürdü. Çarşamba günü indirimli ürünleri bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte o indirimli ürünler...

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni adım!

Mars Investment’ın Genel Müdürü Hakan Bucak, halihazırda gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcıya 250 bin dolarlık yatırım karşılığında tanınan vatandaşlık hakkının 500 bin dolara yükseltilmesinin konuşulduğunu belirtti. Bucak, geçişin kademeli yapılması tavsiyesinde bulundu.

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Yaşar Adil Gökçadır Haberi

Yaşar Adil Gökçadır

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.


İMSİAD'ın olağanüstü genel kurulu Ördekli Kültür Merkezi'nde yapıldı. Tek liste olarak girilen ve açık oylama yapılan seçimde derneğin kurucusu Yaşar Adil Gökçadır yeniden başkanlığa seçildi. Olağanüstü genel kurulu değerlendiren Gökçadır, "Derneğimzde olağanüstü genel kurul kararı alındı. Derneğimiz, kurucu başkanlığım döneminde geliştirdiğimiz hedeflere ilerliyor. O doğrultuda seçime giriyoruz. İMSİAD giderek büyüyen bir dernektir. Bundan sonra da böyle devam edecek. Eski yönetim de güzel işler yaptı" dedi.


Gelecek planlarından bahseden Gökçadır, "Üniversite sanayi işbirliği son derece önemli bir noktaya geldi. Bunun haricinde eski yönetim belirli yönetmelikler konusunda ciddi çalışmalar yaptı. Onları bir noktaya getirmek istiyoruz. Kentsel dönüşümde daha faal rol almak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız" diye konuştu.


Yaşar...