04 / 05 / 2024

Yaşar Parlak emlak yönetimi

Yaşar Parlak emlak yönetimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak kimdir? Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yaşar Parlak..

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, emlak vergisi birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle mükelleflere uyarıda bulundu.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Yaşar Parlak emlak yönetimi Haberi

Yaşar Parlak emlak yönetimi

Yaşar Parlak kimdir?

Yaşar Parlak, 1967 yılında Giresun'un Görele ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun'da bitirdi.1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


Bir süre serbest avukatlık yaptıktan sonra 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde avukat olarak göreve başladı. 


Mayıs 2003 tarihine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde avukat ve 1.Hukuk Müşavir Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri, Zeytinburnu Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 


Ekim 2005'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Ruhsat Denetim Müdürü görevine atandı.


Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.



Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na...