16 / 05 / 2024

Yaşar Toğuç Gayrimenkul adres

Yaşar Toğuç Gayrimenkul adres

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kutlu tarafından kuruldu.

Yaşar’dan 25 milyon Euro’luk yatırım!

Yaşar Topluluğu, Üçüncü Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'ni açtı…

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul adres Haberi

Yaşar Toğuç Gayrimenkul adres

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Marmara Mahallesi Hürriyet Blv.İnşaat Apt.No:223/20...