08 / 05 / 2024

Yaşar Üniversitesi Tarım-Teknoloji Fakültesi

Yaşar Üniversitesi Tarım-Teknoloji Fakültesi

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Tarım Kredi'de 2 litre bitkisel yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL! Tarım Kredi'de indirimli ürünler listesi

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürünlerin listesi belli oldu. 5-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Tarım Kredi'de 2 litre yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL'den satılacak. 5-14 Nisan 2024 Tarım Kredi Market güncel indirimli ürünler listesi.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Kredi tek tek açıkladı: Ayçiçek yağı 39 TL, Salça 37,90 TL, Tereyağı 185 TL! 6 Ekim 2023 Tarım Kredi kataloğu

Tarım Kredi Market 6-19 Ekim 2023 aktüel ürünlerin fiyat listesi yayımlandı. Bu kapsamda Kooperatif marketlerinde Ayçiçek yağı 39 TL, tuvalet kağıdı 99.90 TL'ye satılacak. İşte indirimli ürünler tam liste...

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı duyurdu. Bakanlık KPSS’siz lise mezunu personel arıyor. İşte detaylar!

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Tarım Kredi'den büyük hamle! 5 Litre ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! 

Ayçiçek yağında gelen indirimlere bir yenisi de Tarım Kredi'den geldi. 5 litre TMO ayçiçek yağının satışını düşürerek vatandaşı memnun etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Yaşar Üniversitesi Tarım-Teknoloji Fakültesi Haberi

Yaşar Üniversitesi Tarım-Teknoloji Fakültesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kezban Karaboğa, bugünkü yazısında Yaşar Üniversitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karaboğa, Yaşar Üniversitesi'nin Tarım-Teknoloji Fakültesi kuracağını belirtti.


Yaşar Üniversitesi, duayen sanayici Selçuk Yaşar’ın üniversite kurma hayaliyle eğitim yaşamına başladı. Bugün 17 yaşında. Bünyesinde dokuz fakülte, dört yüksekokul, iki enstitü var. Tam 9 bin 258 öğrencisi, Temmuz 2017 itibariyle de kadrolu 422 akademik personeli var. Erasmus, Global Exchange ve ISEP programlarında 500’den fazla üniversiteyle de anlaşması. Yakın zamanda dört yeni bölüm açtı. ‘Yönetim Bilişim Sistemleri’, ‘Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı’, ‘Mimari Restorasyon’, ‘Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’. Bunlar güzel, fakat asıl haber şu: Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli Tarım-Teknoloji Üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kurmaya hazırlanıyor. Fakültenin yeri belli, Yüksek Öğretim Kurulu’na (YÖK) başvuru...