17 / 05 / 2024

Yasemin Mühendislik adres

Yasemin Mühendislik adres

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Yağcı tarafından kuruldu.

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Yağcı tarafından kuruldu.

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Keyif tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Ali İliş, Yasemin Algül, Bahadır Akgül, Sevil ve Prota Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yıldırım tarafından kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Dia Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dia Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdulmecit Halil ve Yasemin Halil imzasıyla kuruldu.

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.

Yapısem Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yapısem Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Limited Şirketi 20 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Beylikdüzü 'nde, Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Yasemin Mühendislik adres Haberi

Yasemin Mühendislik adres

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Yağcı tarafından kuruldu.

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 3. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 4. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...