04 / 05 / 2024

Yasin Zeki Algur

Yasin Zeki Algur

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Dağcan İnşaat'ın acı günü! Yasin Ilıkça vefat etti!

Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. çalışanı Yasin Ilıkça vefat etti. Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Celep: 2023 hedeflerine artık daha yakınız!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Son 16 yılda yakaladığımız büyüme trendini dünya şaşkınlıkla izliyor" dedi...

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Yasin Zeki Algur Haberi

Yasin Zeki Algur

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü sanayi yapıları fabrika binaları atölyeler depoözel antrepo çelik inşaat bilumum perfabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, K Caddesi,...