17 / 05 / 2024

Yasin Zencirkıran

Yasin Zencirkıran

NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Zencirkıran tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi, Gönül Açan Sokak'ta kuruldu.

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zencirkıran ve Meral Zencirkıran tarafından kuruldu. 

Vira Otelcilik Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Vira Otelcilik Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Odunkıran tarafından kuruldu.

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

TOKİ Çaldıran başvuruları yarın başlıyor!

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığının yapmış olduğu müracaat sonrası ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi. 

Keçiören gayrimenkulde en çok kazandıran bölge olacak!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Yasin Kartoğlu kimdir?

Yasin Kartoğlu, Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, Başakşehir Belediye Başkanlığına atandı. Yasin Kartoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkanlığı'na aday olarak gösterilmesi bekleniyor...

Yasin Öztekin, Çeşme'de 4 milyon liraya villa satın aldı!

Yasin Öztekin, Çeşme'de 4 milyon liraya villa satın aldı. Öztekin'in eşine hediye ettiği villanın 10 odası bulunuyor.

Van Çaldıran'a 2 yeni okul inşa ediliyor!

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, inşaatına başlanılan okulları inceledi. Dündar, bu sene toplam 48 dersliğin eğitime kazandırılacağını açıkladı.

Diyarbakır Çaldıran'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Diyarbakır Çaldıran'a 100 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek. Hastanenin, 88 dönümlük hazine arazisine yapılması planlanıyor.

Van Çaldıran'daki metruk binalar yıkılıyor!

Van’ın Çaldıran ilçesinde tespit edilen 30 adet metruk yapının yıkım çalışmaları başladı.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Yasin Zencirkıran Haberi

Yasin Zencirkıran
NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Zencirkıran tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...