02 / 05 / 2024

yaşlılara bedava tatil

yaşlılara bedava tatil

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

Yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara yeniden zam yapılacağının açıklanmasından sonra sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Şimdi göz atın!

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alan binlerce vatandaş maaşların kaç lira olduğunu ve zam gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?

Yaşlılık maaşının ne kadar olacağı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Enflasyon oranının belirlenmesi ile yaşlılık maaşı da güncelleniyor. Peki “Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?” İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?

Tapuda mal alım ve satış işlemleri için belli bir yaş aralığı bulunmaktadır. Bu yüzden vatandaşlar, “Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?” sorusunu sık sık sorarlar.

Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir?

Tapuda alım ve satış işlemleri belli yaş aralıkları ile yapılmaktadır. Bu yüzden Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir? sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

yaşlılara bedava tatil Haberi

yaşlılara bedava tatil

Kampın bu kez konukları ise Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyesi, yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan yaklaşık 300 kişilik grup oldu.


Haziran ayından bu yana Akçay’da, Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesislerinde 300’er kişilik gruplar halinde birer hafta ücretsiz olarak ağırlanan misafirler; etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.


Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerle, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyelerini, yol, yemek, konaklama, gezi ve eğlencelerle dolu  “Her şey dahil ücretsiz” olarak Akçay’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri, her hafta ağırladığı ayrı bir grup ile şenleniyor.



-RUHU GENÇ YAŞLILARA UNUTULMAZ TATİL


Okulların kapanmasının ardından 21 Haziran’dan itibaren her hafta öğrenciler, yaşlılar ve engellilerden oluşan konukların...