29 / 04 / 2024

yassıada imara açıldımı

yassıada imara açıldımı

Başbakan Davutoğlu, Türkiye'deki askeri müdahalelere ilişkin, "Siyasi kadrolar ayakta durabilseydi, bir daha Türkiye'de darbe yaşanmazdı" dedi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Yabancıların Kanal İstanbul güzergahındaki arazileri imara açıldı!

Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın gündemden düşmeyen Kanal İstanbul güzergahında satın aldığı ‘tarla’ vasfındaki araziler de proje planlarının onaylanmasıyla tam olarak imara açılmış oldu. Arazilerin değeri katlandı.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

yassıada imara açıldımı Haberi

yassıada imara açıldımı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yassıada'da "Demokrasi ve Özgürlük Adaları" projesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "27 Mayıs 1950'de, 1960'ta ve onun öncesinde bu yapılan darbenin veya hazırlıkların sadece bir partiye değil, milli iradeye olduğu inancıyla eğer siyasi kadrolar Demokrat Parti kadroları gibi dimdik ayakta durabilselerdi ve bu darbeden oportünistçe istifade etmek yerine 'milli iradeyi savunup seçimlere gidelim' diyebilselerdi, bir daha Türkiye'de darbe yaşanmazdı" dedi.


Herkesin, açtığı çığırla anılacağına işaret eden Davutğlu, şöyle konuştu:


"Herkes açtığı çığırla anılacak. Şehit Başbakanımız Adnan Menderes, şehit bakanlarımız başta Celal Bayar olmak üzere bütün Demokrat Parti kadrosu, milli iradenin sözcüsü oldular, tavizsiz savunucusu oldular ve hep öyle anılacaklar. Biz de şimdi ve gelecekte ne zaman seçime doğru gidiyorsak ki şimdi öyle hep 14 Mayıs 1950'yi hatırlayacağız. Eğer...