13 / 05 / 2024

yassıada proje

yassıada proje

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla birlikte, bir dönem Türk siyaseti için önem taşıyan Yassıada turizme açılıyor...

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kağıthane'de Akif Yağız Saraçlar tarafından kuruldu.

Referans Kartal Loca geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO, İstanbul ili, Kartal ilçesi, 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde Referans Kartal Loca projesini inşa edecek. Proje için KLR İnş.Tic.Ltd.Şti. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzaladı. 

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Viven İnşaat, Mistral GYO'nun Konak'taki arsasında proje üretecek!

Mistral GYO, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Viven İnşaat İş Ortaklığı Ticari İşletmesi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzaladı. 

Yassıada Yasası yürürlüğe girdi!

Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağını ortadan kaldırmayı ve mağdurlarının zararlarını gidermeyi öngören yasa dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1960 darbesinde el koyulan mülkler iade edilecek!

Yassıada yargılamasının yasal dayanağını yürürlükten kaldıran yasa teklifi Meclis Anayasa Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçti. 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra el konulan ve çoğunluğu Demokrat Partili (DP) ailelere ait olan mülkler eski sahiplerine iade edilecek.

yassıada proje Haberi

yassıada proje

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı konuşmada Yassıada ve Sivriada'ya kongre merkezi yapılacağını söylemesinden sonra, Yassıada için harekete geçildi. Beşiktaş'taki Shangri-La Oteli'n sahibi Tanrıveri Holding ve ortağı Malezyalı Kuok ailesi, Yassıada'da birlikte bir projeye imza atmayı planlıyor. Çalışmaları 2014 yılında tamamlanacak projenin ultra lüks olacağını...