18 / 05 / 2024

Yassıören Camii açılışı ne zaman

Yassıören Camii açılışı ne zaman

Arnavutköy İlçesi'nde restorasyonu tamamlanan Yassıören Camii bugün tekrar ibadete açılıyor. Arnavutköy Yassıören Mahallesi'ndeki tarihi Yassıören Camii'nin açılış töreni bugün saat 12:00'de gerçekleştiriliyor. İşte o cami...

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Taksim Cami bugün açılıyor!

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası bugün açılıyor!

Yassıada, 27 Mayıs darbesinin 60’ıncı yıldönümünde ‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ adıyla yeniden açılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşecek açılışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.

Yassıören Camii açılışı ne zaman Haberi

Yassıören Camii açılışı ne zaman


Arnavutköy Belediyesi tarafında restorasyonu tamamlanan tarihi Yassıören Camii bugün ibadete açılıyor. 


Arnavutköy İlçesi Yassıren Mahallesi'nde bulunan tarihi Yassıören Camii bugün (13 Haziran 2014 Cuma) saat 12:00'de düzenlenecek törenle ibadete...