18 / 07 / 2024

yat festivali etkinlikleri

yat festivali etkinlikleri

500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak Aegean Yachting Festivali için geri sayım başladı.

Konut bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nden sonra film seçkisinde yer alan Baskı (Push) filmi, Şubat ayında bir panele konu oluyor. 6 Şubat tarihinde yapılacak film gösteriminin ardından düzenlenecek panelin konusu; Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Akbulut Konak Safranbolu'da en iyi restore edilen ev oldu!

Safranbolu’da, '17. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' Etkinlikleri Kapsamında, 'En İyi Restore Edilen Ev' Plaketi Akbulut Konak'a Törenle Çakıldı.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Türkiye'nin ilk yat festivali Marmaris'te başladı!

Marmaris Martı Marina & Yacht Club'da ilk kez gerçekleşen Turkeell Platinum Hisarönü Aegean Yachting Festivali'nin açılışı önceki gün yapıldı. Festivalin açılış gecesinde ise katılımcılar, için özel bir gece düzenlendi

Salih Bezci Ankara Alışveriş Festivali’ne katıldı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. ATOYönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.

Türkiye'nin ilk antika traktör müzesi Gelibolu'da açıldı!

Bu yıl 19.’su yapılan Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında yer alan işadamı Dursun Keskin tarafından 8 yılda toplanan 30 antika traktör müze haline getirildi.

Türkiye'nin ilk yat festivali Hisarönü'nde!

500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak Aegean Yachting Festivali için geri sayım başladı.

Tunceli’de baraj ve HES için yürüyüş yapıldı!

Tunceli'de 14. Munzur Kültür ve de Doğa Festivali etkinlikleri kapsamındaki yürüyüşle il genelinde yapılan ve yapılması planlanan baraj, HES ve de madencilik faaliyetleri protesto edildi.

Dünyanın ilk Great Festivali sona erdi!

Dünyada ilki İstanbul’da düzenlenen GREAT Festivali’nde günümüz iş dünyasında en büyük rekabet avantajlarından biri olan yaratıcılık ve yaratıcılığın ortaya koyduğu iş fırsatları masaya yatırıldı...

Quasar İstanbul Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapıldı.

İsviçre Festivali Türkiye'de ilk kez Quasar'da yapılacak!

Türkiye’ deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde düzenlenecek Türkiye’ deki ilk İsviçre Festivali’ ne ev sahipliği yapacak....

M1 Merkez AVM Konyalıları Kenan Doğulu ile buluşturdu!

M1 Merkez Konya AVM Fanta Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında Konyalıları Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Emre Aydın ile buluşturdu. 10 Eylül 2013 Salı günü düzenlenen konserde Konyalılar müziğe doydu...

yat festivali etkinlikleri Haberi

yat festivali etkinlikleri

Marmaris Martı Marina 1921 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye'nin ilk yat festivali "Aegean Yachting FestivaT'e ev sahipliği yapacak. 500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak. 19-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Aegean Yachting Festival için geri sayım başladı. 



EGE VE AKDENİZİN BULUŞTUĞU NOKTA 

Akdeniz ve Ege'nin birleştiği, Ege'nin en güzel koylarından Hisarönü'ndeki Martı Marina & Yacht Club, Türkiye'nin ilk yat festivali Hisarönü'nde Aegean Yachting Festival'i hakkında bilgi veren Genel Müdür Fatih Dağıstanlıoğlu, "Martı Marina & Yacht Club olarak Türkiye'de teknecileri ilk kez bir festival ortamında buluşturacak olmaktan mutluyuz. Ege Yat Festivali'yle sadece yerli denizciler değil, Ege'de seyreden tüm yelkencilere hoş bir buluşma sunmayı hedefliyoruz. Dragondan Katamaranlara, yarış teknelerinden motor...