15 / 05 / 2024

yat fuarı nerede

yat fuarı nerede

Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuar, VIP misafirlere ve basına özel açıldı...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

Emlak Konut, Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda yatırımcıyla buluştu!

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını yabancı yatırımcılara anlattı.

Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana'da başladı!

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

yat fuarı nerede Haberi

yat fuarı nerede


Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuar, VIP misafirlere ve basına özel açıldı. Fuarda en büyük ilgiyi 3 milyon 580 bin sterlin değerindeki Prıncess 82 isimli yat gördü.


Dünyada düzenlenen en büyük organizasyonlardan biri olan “CNR Avrasya Boat Show 7. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” 14-23 Şubat 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Fuarda, milyon dolarlık mega yatlar, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri, marina donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları gibi ürünler de sergileniyor. 


Uygun fiyatlara tekne ve yatların da bulunduğu fuarda, "Princess 82" isimli yat 3 milyon 580 bin sterlinlik değeriyle fuarın en pahalı yatı...