02 / 05 / 2024

yat limanı inşaatları

yat limanı inşaatları

Büyükçekmece'de yapımına başlanan yat limanında uzun süre ilerleme olmadı. Belediye Başkanı Hasan Akgün limanın tekrar yapımına başlandığını ve eskisinin iki katı büyüklüğünde olacağını söyledi. Liman inşaatı 2017'de bitecek.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Kalamış Yat Limanı Birleşik Arap Emirlikleri'nin radarında!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Kalamış Yat Limanı'nı ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin projeye olan ilgisini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Kalamış’ta Koç’a vize çıkmadı, BAE radara aldı' başlıklı yazısı...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Rize'de yat limanı sahasına inşa edilecek şehir hastanesine tepki!

Rize'de yat limanı sahasına dolgu yapılarak inşa edilecek olan Rize şehir hastanesine Saltuk Deniz tepki gösterdi. Saltuk Deniz, "Rize'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi...

yat limanı inşaatları Haberi

yat limanı inşaatları

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ilçedeki yat limanı, esnaf projeleri ve kent planlamasıyla ilgili bilgi verdi. Akgün, Büyükçekmece'nin kent planlamasıyla ilgili şunları söyledi; 'Tepecikle binlerce işyeri ve konut kaçak durumuna düşmüştü, ilk olarak orada plan yaptık. 1.2 olan emsali 2.2 yaptık, bunu da yapılmış binaları kurtarmak amacıyla yaptık. Bu meclis Mimarsinan merkezinin tamamına yeniden bir sekil verdi. O köhnemiş merkez gidecek yenile çiçek gibi yeni bir kent açacak. Güzelce, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye. Daha önce planlamasını Büyükşehir yapmıştı daha sonra planların hatalı olduğunu hep birlikte kabul ettik. Şimdi yeniden Büyükşehir Belediye ve Büyükçekmece Belediyesi ile belediye meclisleri bu bölgelerin planlama çalışmalarını devam ettiriyor. Bu meclisin en önemli işi şehrin anayasası olan imar planlarıyla ilgili sorunu çözmektir. İmar planı yoksa...