02 / 05 / 2024

yatak odası nasıl döşenmeli

yatak odası nasıl döşenmeli

Büyüleyici bir manzara, her detayı düşünülerek tasarlanmış geniş bir oda, estetik mobilyalar ve konforlu bir yatak... Kim istemez ki? İşte büyüleyen yatak odaları, dekorasyon fikirleri...

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Paylı mülkiyette malikler alanları nasıl paylaşır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Tamamına üç ortak olarak sahip olduğumuz üç katlı binanın bir katındaki dairenin bir odasını ortaklardan biri kilitlemiş, kendine tahsis etmiş, geri kalan alanı da kiraya veremiyoruz. Böyle bir durumda hukuken nasıl davranılır?' sorusunu yanıtladı.  

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm Forumu 18 Nisan'da!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek "Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm?' konulu forum 18 Nisan'da gerçekleşecek. Forum için yarın basın toplantısı yapılacak.

Oturma odası nasıl düzenlenir?

Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?

Mezarlık yeri nasıl tespit edilir?

Mezarlık alanı, cenazelerin defnedildiği mezar yerleri, idari tesis binaları, güvenlik odası, bu alana hizmet veren ziyaretçi bekleme, ibadet yeri, çeşme, otopark da yapılabilen alanlar olarak tanımlanıyor. Peki mezarlık yeri nasıl tespit edilir?

Çocuk çalışma odaları nasıl olmalı?

Okullar açılıyor ama çocuğunuzun okul başarısını artıracak çalışma odası hazır mı? Modoko, açılan okul dönemiyle birlikte çocuk çalışma odalarının nasıl olması gerektiği ve mobilyalardaki son trendler hakkında bilgi verdi.

Konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Hayalinizdeki evi buldunuz ve satın almak için konut kredisi kullanmanız gerekiyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı...

yatak odası nasıl döşenmeli Haberi

yatak odası nasıl döşenmeli


Yatak odalarının vazgeçilmezi hiç kuşku yok ki konfor. Sağlıklı bir uyku için rahat bir yatağın yanı sıra odanın havasını ferahlatan mobilya - aksesuarlar tercihi, iyi düzenlenmiş ses izolasyonu ve gün ışığına karşı seçilen perdenin etkisi gözardı edilemez. 


Dar odaları geniş göstermek için dolap kapaklarında büyük aynalar kullanmak ilk akla gelen en basit çözüm. Açık renk mobilya tercihleri ya da açık renk dekorasyonla da dar odaları daha ferah hale getirmek mümkün.


Dekorasyon bu noktada oldukça belirleyici. Doğru seçimlerle siz de ferah, dinlendirici, romantik, konforlu bir oda yaratabilirsiniz.


Ancak öyle yatak odaları var ki, salonlarla yarışan, fotoğraflarını görünce "keşke" diye başayan onlarca cümle kurmanızı sağlayan.


Belki böyle bir odaya sahip olamayabilirsiniz ancak, bakmak bile büyük keyif! Hem bazı fikirler için de kaynak olabilir...


İşte konforun, doğanın...