06 / 05 / 2024

Yataş Grup Kurumsal İletişim Direktörü kim

Yataş Grup Kurumsal İletişim Direktörü kim

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Yataş, 2019'da Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak!

Yataş Grup, 2019'da yeni markaları Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak. Şirket, Divanev'i Türkiye'nin sektördeki ilk beş markasından biri yapmayı hedefliyor. Bunun için de marka için iki yılda 65 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor.

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Yataş Grup Kurumsal İletişim Direktörü kim Haberi

Yataş Grup Kurumsal İletişim Direktörü kim

Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü Selmin Gündoğdu oldu.


Şirket açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 2008 yılından bu yana şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.


Yataş Grup'ta 2008 yılında Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi olarak göreve başlayan Gündoğdu, ekim 2015'te Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi olarak terfi etti. 1 Ağustos 2016 itibari ile de Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü'ne atanan Gündoğdu, Yataş Grup'un Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markalarının yurt içi ve yurt dışı iletişim çalışmalarından sorumlu...