29 / 04 / 2024

yataş Selena markası

yataş Selena markası

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Yataş, 2019'da Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak!

Yataş Grup, 2019'da yeni markaları Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak. Şirket, Divanev'i Türkiye'nin sektördeki ilk beş markasından biri yapmayı hedefliyor. Bunun için de marka için iki yılda 65 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş’ın hikayesini şirket sahibi Yavuz Altop anlattı!

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Yataş Grup sektörünün en itibarlı 3 markasından biri seçildi!

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, İSMOB 2015'e 2 konseptle katılıyor!

Mobilya, yatak ve ev tekstili markası Yataş, İSMOB Mobilya Fuarı 'nda ziyaretçileri ile buluşuyor. Yataş; fuarda Enza Home ve Yataş Bedding mağaza konseptlerini katılımcılarla buluşturuyor.

Didim Akbük'te dere yatağına doldurulan molozlar için işlem başlatıldı!

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...

Vestel Asist markası ile ortak dil oluşturdu!

Vestel, sayısı 1250’ ye ulaşan mağazalarına danışmanlık yapmak için ‘ Asist ’ markasıyla hizmet vermeye başladı. 60 kişilik ekip mağazalarda ortak dil konuşulmasının önünü açıyor.

Yatağan, Kemerköy ve Yeniköy termik santrallerinin özelleştirilmesine işçilerden tepki!

Yatağan, Kemerköy ve Yeniköy termik santrallerinin özelleştirilmesini protesto etmek için işçiler kendilerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) demir korkuluklarına zincirledi. Yaklaşık 4 gündür ÖİB önünde bekleyen gruba polis müdahale etti...

yataş Selena markası Haberi

yataş Selena markası

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu. Türk mobilya endüstrisi işbirliği ile Efor Fuarcılık tarafından 24-28 Şubat tarihleri arasında 27'ncisi düzenlenen MODEKO 2016 İzmir Mobil Mobilya Fuarı kapsamında verilen en iyi stant tasarımı yarışmasında ödülü kazanan belli oldu. 


Bağımsız Mimarlar ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım bölümleri öğretim görevlilerinden oluşan jüri üyeleri tarafından üç gün boyunca yapılan oylama sonucunda ödülün sahibi 238 rakibin arasından 130 metrekarelik standı ile Selena oldu. 


Yataş Grup'un pazarda konumlandırdığı ikinci markası olan Selena, MODEKO 2016'da yoğun ilgi gören standında metal ve ahşap konseptini biraraya getirdi. Ödül töreninde konuşma Yapan...