03 / 05 / 2024

yatay mimari dönüşüm projeleri

yatay mimari dönüşüm projeleri

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Hazır evler yatay mimari dönüşüm projeleri için kolaylık sağlıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Sadece hak sahiplerinin sayısı kadar konut hayata geçirilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Gaziosmanpaşalılar, yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan konutlara kavuşuyor.

Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası'nda TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek. Dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Çiğli’de imar ve kentsel dönüşüm konuşuldu!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü ziyaret ettiler. Ziyarette, kentin mimari dokusu, imar ve kentsel dönüşüm gibi temel konuların görüşüldü.

Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi için harekete geçiliyor. TOKİ öncülüğünde 3 aşamalı gerçekleşecek projede en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Murat Kurum: Önceliğimiz kentsel dönüşüm sürecini işletmek!

Yeni şehircilik anlayışı doğrultusunda kentlerin yaşam kalitesini artıracak pek çok proje ve yatırımın hayata geçirilmekte olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını ve yatay mimari anlayışın ülke geneline yayılacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

İstanbul'un kentsel dönüşümü mercek altında!

Coğrafi konumu ve mimari tarihiyle dikkat çeken İstanbul'da mahalle kültürünün yok olma tehlikesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle Anadolu yakasında kentsel dönüşüm süreci başladı.

yatay mimari dönüşüm projeleri Haberi

yatay mimari dönüşüm projeleri

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projelerin kısa zamanda tamamlanabilmesi için üretimini yaptıkları hazır evlerin büyük rahatlık sağlayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yaptığı açıklamada, teknolojik bant üretim hattında hazırlanan evlerin özellikle tek katlı ve iki katlı evlerden oluşan yatay mimarideki toplu konut projelerinin kısa sürelerde tamamlanması için en ideal çözüm olduğuna ifade etti.

Durmaz, evlerinin uzun ömürlü konut sınıfında, deprem güvenliği sağlayan, ısı yalıtımlı olduğunu dile getirdi.

Hazır evlerin son dönemde gündemde olan mahalle kültürü tarzı için son derece uygun bir model olduğunu aktaran Durmaz şöyle devam etti:

"Karmod Ev, yapı güvenliği yüksek çelik sistemiyle klasik mimarideki betonarme ev çözümlerine göre daha uzun ömürlü ve daha güvenli. Kullanılan malzemelerin tamamına yakını...