23 / 07 / 2024

yatırım amaçlı ev nereden alınır fiyatları

yatırım amaçlı ev nereden alınır fiyatları

Son zamanlarda oldukça popüler olan gayrimenkul sektörü İstanbul'da canlılığını hiç yitirmiyor. İşte İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı?

Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşlasa da yükselmeye devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek kredi faizleri nedeniyle birçok yatırımcı konuttan uzaklaşırken bazıları da kafalarındaki sorulara yanıt arıyor. Peki bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı? İşte cevabı…

Her gün 2 temettü hissesiyle yatırım formülü…

Borsa da yatırım yapan birçok kişinin tercihi olan temettü hisseleriyle küçük miktarlarla geliri katlamanın mümkün olduğunu söyleyen Değer Yatırımcılığı bunun yöntemini açıkladı. “Dolardan uzak durun” dedi.

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Son 1 yılda yatırım için ev ve araba alanlara kötü haber geldi: Çok üzülecekler!

Mevduat faizleri her geçen gün giderek artarken, Trader-Değer Yatırımcısı Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 1 yılda yatırım amacıyla ev ve araba alanların çok üzüleceğini belirtti. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Konuta yatırım azaldı: İkinci elde fiyatlarda yüzde 15'e varan indirimler başladı! 

Konutta son dönemlerde yatırım amaçlı değil, ihtiyaç amaçlı alımlar gündemde. Talep düşünce ikinci elde konut sahipleri yüzde 5 ile 15 arasında indirimler uygulamaya başladı. İşte detaylar...

yatırım amaçlı ev nereden alınır fiyatları Haberi

yatırım amaçlı ev nereden alınır fiyatları

Gayrimenkul sektörünün her geçen gün popülerliği artıyor ve en çok da İstanbul gayrimenkul sektöründe önemli gelişmelere şahitlik ediyor.


İstanbul'da yeni gelişen bölgelerde özellikle markalı konut projelerindeki artış bölgenin kalkınmasına ve konut fiyatlarının artmasına zemin hazırlıyor. Peki yatırımcılar hangi bölgeleri tercih ediyor?


Yatırımcının tercih ettiği bölgeler 

1-) Arnavutköy

2-) Şile

3-) Beykoz

4-) Başakşehir

5-) Tuzla

6-) Kartal


1-) Arnavutköy

Konut fiyatlarının yanında arsa fiyatlarının da hızlı bir şekilde arttığı Arnavutköy özellikle üçüncü köprü bağlantı yolları ve üçüncü havalimanına olan yakınlığı ile son aylarda en fazla değerlenen bölgelerin başında geliyor.


2-) Şile

Şile son beş yıldır yatırımcının ilgili çeken bir bölge konumunda.  Şile'de doğal güzellikler ve ormanlar bölgeye prestij sağlarken, yeni yapılan konut projeleri ile bölgenin daha cazip bir hale getirilmesi planlanıyor. Şile'de artan nüfusa rağmen doğal güzellik korunuyor. 


3-)Beykoz

3. köprü bağlantı yolları,Üsküdar...