06 / 05 / 2024

yatırım danışma konseyi

yatırım danışma konseyi

Yatırım Danışma Konseyi toplantısı sırasında konuşan Alstom CEO'su Patrick Kron, hızlı tren ihalesinin yanı sıra, Türkiye'nin nükleer santral projesinin enerji üretimi ayağında türbinlerin tedariki ile ilgilendiklerini söyledi...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş ivmesini yakalayan kripto paralar, yatırımcılarını da heyecanlandırdı. Şimdi herkes bu yükselişin kalıcı olup olmadığını sorguluyor ancak yatırım yaparken mağdur olmamak için uzmanların bazı uyarıları var.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

yatırım danışma konseyi Haberi

yatırım danışma konseyi


Alstom CEO'su Patrick Kron, hızlı tren ihalesinin yanı sıra, Türkiye'nin nükleer santral projesinin enerji üretimi ayağında türbinlerin tedariki ile ilgilendiklerini söyledi.


Yatırım Danışma Konseyi toplantısı sırasında gazetecilerin Alstom'un Türkiye'nin önümüzdeki dönem planlarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Kron, "Hızlı trenle ilgileniyoruz. Ulaştırmanın yanı sıra, nükleer, hidro ve rüzgar santralleriyle ilgili enerji piyasasına bakıyoruz" dedi.


Tüm dünyadaki nükleer türbinlerin üçte birinin Alstom tarafından sağlandığını belirten Kron, Türkiye'deki nükleer santral projesinde enerji üretim kısmı kapsamındaki türbinlerle ilgilendiklerini söyledi. Kron ayrıca, "Trenlerin buji şasilerinin üretimine yönelik yerel bir firmayla ortaklık planlıyoruz" dedi.


Alstom Türkiye Başkanı Adil Tekin'in verdiği bilgiye göre, Alstom bu kapsamda Durmazlar Holding bünyesindeki Duray Ulaşım Sistemleri ile bir ön anlaşma imzaladı. Kron, Türkiye'de hükümetin altyapı projelerine odaklanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek; ihtiyaç duyulanın ise,...